Rólunk

Lassan 11 éve a korszerű és használható tudás szolgálatában

Iskolánk 2023. augusztus 1.-én fogja ünnepelni fennállásának tizenegyedik évfordulóját.

Iskolánk fennállása óta büszke arra, hogy a hozzá beiratkozott diákok közül mindenki elsőre sikerrel vette az akadályokat és sikerrel tudta kamatoztatni a nálunk szerzett tudását.

Diákjaink visszajelzései alapján ez nagyban köszönhető a felkészült és türelmes oktatóinknak, akik szabadidejüket sem sajnálva segítették diákjainkat a felkészülésükben.

Korszerű tudás, biztos elhelyezkedés

Iskolánk fennállása óta nagy örömmel jelentheti ki, hogy a nálunk tanult diákok olyan tudással büszkélkedhetnek, melynek köszönhetően sikeresebbek voltak a felvételi vizsgáik során, sokkal hamarabb juthattak álláshoz, valamint elhelyezkedésük után, korszerű tudásuknak köszönhetően, gyorsabban léphettek előre a ranglétrán.

Gratulálunk ezen hallgatóinknak, akik ez által is öregbítették iskolánk jó hírnevét.

Küldetés

Mint ahogy a logónk is szimbolizálja, fényt szeretnénk gyújtani ott, ahol még sötétség van.
Célunk szakképzett, jól felkészült, naprakész tudással rendelkező szakembereket adni a munkaerőpiacra.

Célunk továbbá, hogy a nálunk tanult diákoknak segítsünk a minél gyorsabb elhelyezkedésben illetve továbbtanulásban. Ehhez nagyban hozzájárulnak a fogadó intézményektől kapott pozitív visszajelzések, miszerint a mi diákjaink szakmai tudása nagyban kiemelkedik az átlagtól. Így szívesen fogadják a hozzánk járt tanulókat.

Leírás

Iskolánkban / kihelyezett helyszíneinken oktatóink kulturált, kellemes légkörben tartják szakköreinket / képzéseinket.

Mint a nevünk rövidítéséhez hasonlító zenei stílusban, mi is új, a „megszokottól eltérő” módon, nem frontálisan, hanem gyakorlatorientáltan, interaktívan oktatunk.

Különös figyelmet fordítunk rá, hogy miközben diákjaink megszerzik a számukra szükséges tudást, ill. ismeretanyagot, eközben szeressenek is bejárni az óráinkra. Teszünk ezt azért is, hogy dinamikus, változatos, fiatalos stílust képviseljünk és elüssünk a megszokott, unalmas, egyoldalú oktatási stílusoktól.